Aanmelden
Bij aanmelding wordt er gevraagd naar uw NAW-gegevens, uw verzekering en indien van toepassing naar de verwijsbrief. Wij zijn verplicht uw (BSN) in onze administratie op te nemen. Graag uw legitimatiebewijs meenemen bij uw eerste afspraak. Tijdens de eerste afspraak wordt er een intake gedaan gevolgd door een onderzoek en eventueel een deel van de eerste behandeling. Dit alles zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen.

Afmelden
Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u die uiterlijk 24 uur van tevoren af te

  1. Bij niet of te laat afzeggen zijn wij genoodzaakt de kosten van de geplande behandeling te declareren. U kunt zich telefonisch of via de mail afmelden of een afspraak verzetten. Dit kan via het nummer 040-7676576040-7676576 of per mail via fysiotherapie@mcaalsterweg.nl.

Plaatsnemen wachtkamer
Wanneer u reeds een afspraak heeft, hoeft u zich niet meer te melden bij de receptie, maar kunt u in de wachtkamer plaatsnemen. Uw fysiotherapeut zal u dan op de afgesproken tijd ophalen.

Vergoeding De verantwoordelijkheid of de patiënt verzekerd is voor fysiotherapie en/of manuele  therapie ligt  bij de patiënt zelf. U kunt uw polisvoorwaarden raadplegen via https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx
Of u kunt bij twijfel contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Wij kunnen helaas niet garant staan voor uw persoonlijke eigendommen. U bent daar zelf verantwoordelijk voor.

Hygiëne
Wij verwachten van u als patiënt dat u de zorgt voor een goede lichaamsverzorging.

Rookbeleid
Roken is binnen onze praktijk niet toegestaan.

Tarieven
Manuele Therapie wijkt af van reguliere fysiotherapietarieven. Controleer vergoeding daarvan s.v.p. zelf in uw polisvoorwaarden of via uw zorgverzekeraar. U bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van uw vergoedingen.