Coronavirus_HWij hebben groen licht gekregen vanuit het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om weer aan het werk te gaan. We mogen onze fysiotherapeutische zorg weer – veilig en verantwoord – gaan opschalen.


Concreet houdt dit in dat we vanaf maandag 7 mei weer open gaan voor behandelingen in de praktijk. Uiteraard is uw en onze gezondheid van het grootste belang en zullen wij ons houden aan alle COVID-19 richtlijnen.

Wij hanteren eveneens een aangepast rooster zodat er niet teveel mensen tegelijkertijd op de locatie aanwezig zullen zijn.

Was u al onder behandeling van 1 van onze fysiotherapeuten? U zult dan door ons gebeld worden voor het plannen van een nieuwe afspraak. Heeft u een nieuwe klacht en was u nog niet onder behandeling? Bel dan naar de praktijk. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *